» Soudal
   » Fischer
  » Klingspor
   » Amig
   » Dupli - Color
   » Benzi autoadezive
  » Scule electrice Kress
  » Suruburi
  » Piulite
  » Saibe
Produse » Dupli-Color » Vopsele spray auto
   
Masina de umplut spray-uri
(detalii)

Grandprix Brake Cleaner
Curata elementele sistemelor de franare (cilindrii, pistoanele, etrierele, discurile, sabotii) de ulei, grasime si depunerile de lichid de frana....(detalii)

Grandprix Coachpit
Spray cu silicon pentru protectia si intretinerea optima a interioarelor auto (piele, plastic, lemn)...(detalii)

Vopsea spray auto - Dacia metalizata
Vopsea auto acrilica. Culori: rosu (inca, rubin,indian, persan, stralucitor, toreador, coral), argintiu (stelar, diamant), bej stelar, verde...(detalii)

Vopsea spray auto - Dacia nemetalizata
Vopsea auto pe baza de rasina sintetica. Culori: alb 10, rosu 275, crem 427, albastru 616, rosu valelunga, rosu nova, galben taxi, gri 850, albastrui...(detalii)

Vopsea pentru etriere de frana
Vopsea acrilica de inalta calitate pentru vopsirea in culori atractive a etrierelor de frana. Mare putere de acoperire si aderenta sporita. Rezistent...(detalii)

Chit auto
Chit ultrafin pentru remedierea neregularitatilor si defectelor de dimensiuni mici si medii. Utilizabil pentru: metal, lemn, beton si plastic...(detalii)

Spray transparent
(detalii)

Car's vopsea metalizata
Vopsea acrilica de calitate cu uscare rapida, rezistenta la intemperii. Culori: azur, albastru, verde, rosu, negru...(detalii)

Plastic primer
Grund incolor pentru vopsirea plasticului rigid. Strat ancorat, aderent pentru vopsirea suprafetelor din plastic rigid cu vopsele acrilice. Pentru...(detalii)

Plastic lac
Vopsea spray speciala pentru plastic rigid, cu aderenta puternica. Nu este necesara grunduirea...(detalii)

Car's grund
Grund nitro de calitate ce confera o baza perfecta pentru o vopsire durabila si de calitate.Previne formarea ruginei si acopera zgarieturile superfici...(detalii)

Car's jenti
Vopsea nitro spray de calitate recomandata pentru vopsirea jentilor si a altor parti ale autovehiculelor. Uscare rapida, aderenta excelenta si...(detalii)

Car's - vopsea spray auto
Vopsea nitro de calitate recomandata pentru vopsiri partiale si decorative ale autovehicolelor. Uscare rapida, aderenta excelenta si rezistenta la...(detalii)

Car's - lac transparent
Lac nitro de calitate, recomandat pentru protejarea suprafetelor acoperite cu vopsele metalizate. Pe baza de rasina sintetica cu uscare rapida...(detalii)

Color matic
Spray umplere vopsea...(detalii)

TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Rovel. Toate drepturile rezervate.